Spesifikasjoner

Strømforsyning:

Trådløs frekvens: 

Temperatur: 

Høyttaler: 

Dimensjoner (høyde x diameter):
2x3V batteri

433 Mhz

20°C – 50°C

85 dB

52mm x 103mm

Spesifikasjoner

Strømforsyning: 2x3V batteri

Trådløs frekvens: 433 Mhz

Temperatur: -20°C – 50°C

Høyttaler: 85 dB

Dimensjoner: (høyde x diameter) 52mm x 103mm

Ofte stilte spørsmål

Vil jeg kunne se hvilke sensorer som er utløst?

Ja. Alle sensorene vil bli seriekoblet, men du vil likevel se hvilken sensor som er utløst i appen. Dette gjør du ved å navngi hver sensor etter lokasjon i boligen.

Hvorfor kan jeg ikke bare kjøp egne røykvarslere istedenfor å ha hos dere?

Noen velger å ha et par standard røykvarslere og noen hos oss med oppkobling til alarmsentral og dette er greit. Vi vil likevel anbefale å ha røykvarslere med oppkobling til alarmsentral. Den største grunnen til at man blir bevisstløs eller dør i brann er karbon monoksid forgiftning. Da blir man bevisstløs i løpet av kort tid. Da er det viktig å være oppkoblet til alarmsentral som tar kontakt med brannvesen i løpet av kort tid.

Hvor mange røykvarslere trenger jeg i boligen min?

Vi anbefaler å montere en røykvarsler i alle åpne områder. Hvis du har en gang, en stue, en trappeoppgang og en gang i andre etasje så rundt 3-4. Hvis du har 3 soverom i tillegg så anbefaler vi selvsagt 6-7 for beskyttelse i alle rom.

Hvordan monterer jeg røykvarsleren?

Man monterer røykvarsleren ved å bruke medfølgende skruer. Man skrur undersiden av røykvarsleren i taket på et fornuftig område og kobler resten av røykvarsleren på ved å skru 180 grader på bakdelen som allerede er festet i taket. Du kan også lese bruksanvisningen nedenfor eller se instruksjonsvideo.

Kan jeg installere røykvarrsleren på kjøkkenet?

Vi anbefaler ikke å installere våre røykvarslere på kjøkkenet da det kan resultere i flere falske alarmer. Røykvarslerne er optiske røykvarslere som reagere på større partikler og røyk som gjerne blir dannet på kjøkkenet. Har man en åpen stue/kjøkken løsning er det mulig å innstallere en der.