Abonnement

Det kan være livsviktig å ha noen som passer på. Med Atlo abonnementet kobles du opp til døgnbemannet og FG-godkjent alarmsentral, har 24/7 assistanse og gull-support fra vår kundeservice som hjelper deg med alle spørsmål og problemer du måtte ha. Til høyre er det laget et tenkt scenario om hvordan en abonnementsstruktur kan se ut mellom deg og borrettslag!

Abonnement per boenhet(per/mnd)

129kr

Alarmkomponenter

Skreddersy systemet du trenger og legg til så mange enheter du trenger. Månedsabonnementet vil forbli det samme. Lurer du på hvilket system du trenger, kontakt oss på kundeservice nedenfor!

Fg-godkjent alarmsentral

Boligen er beskyttet 24 timer i døgnet av vår døgnbemannete alarmsentral. Alarmsentralen sitter alltid klar til å hjelpe deg og tar kontakt med dine lokale nødetater lynraskt.

Brukervennlig

Atlo systemet er superenkelt å bruke. Med kodebrikker, fjernkontroller, og touch-tastatur er det flere måter å aktivere og deaktivere alarmen.

Ny teknologi

Atlo leverer det nyeste av alarmsystem. Ved hjelp av splitter ny teknologi kan alarmsentralen ta direkte kontakt med dine lokale nødetater. Dette skjer så fort at selv kundene våre blir overrasket!

Et annerledes alarmsystem

Det som skiller Atlo systemet fra andre systemer er at fundamentet er bygget på teknologi. Vi kutter menneskelige ledd som gjør det mulig å kutte ned på avklaringstid og pris for kundene våre. Systemet er oppkoblet til døgnbemannet og FG-godkjent alarmsentral som tar kontakt med lokale nødetater direkte.
Se pris

Ingen binding

I Atlo er det ingen binding. Vi setter opp abonnementet som passer for deg og du har mulighet til å si det opp når du ønsker.

Lav månedspris

Prismodellen til Atlo er veldig enkel å forholde seg til. Du kjøper de komponentene du trenger og betaler 129 kr måneden.

Sikkerhet

Atlo er bygget på det nyeste av teknologi innen hjemmesikkerhet. Vi kutter ned på responstid og tar kontakt lynraskt.

Samme pris for alle

Det som er unikt med Atlo er at alle betaler 129 kr måneden. Vi forstår ikke hvorfor noen skal betale mer enn andre, eller hvorfor prisen blir høyere jo større system en har. Hos oss er det superenkelt, alle betaler 129!

129 kr/mnd