Two columns
Vertical
Horizontal
Atlo systemkalkulator
Systemberegner
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Bli kontaktet av en kunderådgiver:

Enten du har spørsmål, lurer på hvilke komponenter du trenger, om Atlo er systemet for deg. Eller noe helt annet så kan våre kunderådgivere hjelpe deg! La en våre kunderådgivere ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende. Vi gleder oss til å snakke med deg!  

  Ingen binding

  I Atlo er det ingen binding. Vi setter opp abonnementet som passer for deg og du har mulighet til å si det opp når du ønsker.

  Lav månedspris

  Prismodellen til Atlo er veldig enkel å forholde seg til. Du kjøper de komponentene du trenger og betaler 129 kr måneden.

  Sikkerhet

  Atlo er bygget på det nyeste av teknologi innen hjemmesikkerhet. Vi kutter ned på responstid og tar kontakt lynraskt.

  Hvorfor oss? Et nytt perspektiv

  Atlo er ikke som andre alarmsystem. Da vi startet å utvikle Atlo startet vi fra bunn av, vi la vekk alle formeninger om hvordan et alarmsystem skulle være og utviklet et alarmsystem slik det bør være.

  Fg-godkjent alarmsentral

  Boligen er beskyttet 24 timer i døgnet av vår døgnbemannete alarmsentral. Alarmsentralen sitter alltid klar til å hjelpe deg og tar kontakt med dine lokale nødetater lynraskt.

  Brukervennlig

  Atlo systemet er superenkelt å bruke. Med kodebrikker, fjernkontroller, og touch-tastatur er det flere måter å aktivere og deaktivere alarmen.

  Ny teknologi

  Atlo leverer det nyeste av alarmsystem. Ved hjelp av splitter ny teknologi kan alarmsentralen ta direkte kontakt med dine lokale nødetater. Dette skjer så fort at selv kundene våre blir overrasket!

  Et annerledes alarmsystem

  Det som skiller Atlo systemet fra andre systemer er at fundamentet er bygget på teknologi. Vi kutter menneskelige ledd som gjør det mulig å kutte ned på avklaringstid og pris for kundene våre. Systemet er oppkoblet til døgnbemannet og FG-godkjent alarmsentral som tar kontakt med lokale nødetater direkte.
  Se pris

  Samme pris for alle

  Det som er unikt med Atlo er at alle betaler 129 kr måneden. Vi forstår ikke hvorfor noen skal betale mer enn andre, eller hvorfor prisen blir høyere jo større system en har. Hos oss er det superenkelt, alle betaler 129!

  129 kr/mnd